Saturday, 19 September 2009

On the road again - Ujra uton

As I mentioned in an earlier post i am moving to China. Yesterday I bought my plain ticket, one way. The date is 25 January, 2010. It's a frightening but exciting. I have to look for a second job for 2-3 months to support my initial expenses. At the moment I work only part time that pays my day to day life and occasional trips. But not enough for such a big step.
So, it's final. If anyone has advice or tip what to do or not to, you are welcome to share it.
Amint
egy korabbi postban irtam Kinaba koltozom. Tegnap megvettem a repjegyet egy utra. A datum 2010 januar 25. Remiszto es varakozast kelto egyben. Egy kiegeszito munka utan kell neznem 2-3 honapra, hogy akezdeti kiadasokat fedezni tudjam. Jelenleg reszidoben dolgozom, ami fizeti a kiadasaimat es elore tervezett rovid utakat. De ilyen nagyleptut nem.
Szoval ez mar eldontott. Ha valakinek van barmifajta otlete, tanacsa mit tegyen vagy ne tegyen az ember, azt szivesen fogadom.

3 comments:

kiseri said...

Hát most összeszorult kicsit a gyomrom... Jehova áldjon meg és biztosan irányítani is fog, mit tegyél!!! Puszi!!!

Bea said...

miutan felraktam ezt a postot en is panikba estem. csak gondolkodni azon hogyan es mit mar onmagaban az gondolkodaskeptelenne tesz. De tudom egy-ket nap es letisztul az egesz. Jo tudni, hogy Jehova nagyobb nalunk.

Szera said...

Csak csatlakozni tudok hozzátok! :)