repulesi nfo

Ezt az email kaptam barátnömtől. Valami ilyesmi fog történni
  • kezdem a kozepen. a qatar airbusszal repul. az ablak mellett 2 ules van. kozepen 3-4. ahogy jottem haza, nem sokan voltak, ha kozepre kered a jegyet, valoszinu vegig tudsz majd dolni a 3-4 ulesen. az ablaknak viszont az az elonye, hogy lehet latni a svajci alpokot- ha nem felhos-kodos. magyaro folott is elrepult a gep. utana besotetedett... doha fele van vega kaja. ez egy fincsi fuszeres arab fogas. a gepen az elso sorokban a kepernyo az ules melle van hajtogatva.
  • dohaban ha lesz idod- ami valoszinu- nezz szet a 7 es kapu melletti ajandekboltban.
  • hk-ab erve kovesd a tomeget. talan kicsit vonatozni fogsz a tranzitvaroig. ott szemben lesz egy nagy tabla, hogy hol a csomagod. indulj el a megfelelo iranyba. ott elobb van egy utlevelvizsgalat. ehhez ki kell tolteni egy feher papirt. ezt elvileg mar a gepen fogsz kapni. ha nem, az utlevelvizsg-nal vannak pultok, ott lehet kapni es kitolteni. ha van a zsebedben toll, keresd meg a legrovidebb sort es sorban allas kozben toltsd ki. ezutan veheted fol a csomagot. a vamosok meg megrontgenezik a csomagod. ( valaszd a NOTHING TO DECLARE kaput!)
  • HK: hk-i oceanpark a vilagon a legnagyobb. de egy egesz nap ramehet. egy helyen lehet delfineket nezni a tengerben- fel napos program. ha vissza fele megy, akkor is tudunk hk-ban tolteni par napot. lehet hegyet maszni- ez nem olyan mint otthon, mert kozben a tengerre van kilatas. a varosnezest megoldjuk az elso este. beach annyi mint a nyu- csak legyen jo ido. kompozni fogunk sokszor.

Comments

Popular Posts